Goodbye Beautifull 2017

Het is een cliché, maar dit jaar zeker waar! Je knippert met je ogen en voor je het weet is het het einde van het jaar!

En rond deze periode is het natuurlijk dan ook de tijd om terug te blikken, wat overigens best raar voelt aangezien het jaar voor mijn gevoel helemaal nog niet klaar is…
Nadat wij op tweede kerstdag aanwezig zijn geweest bij het prachtige initiatief om 100 daklozen een warme kerst te geven staat er vrijdag 29 december nog zoiets moois op de planning!

Het prachtige wenshuwelijk van Sandy en Laurens. Samen met wensvervuller Jaqcueline Simonis vanuit Make a Weddingwish Nederland nemen wij de planning en natuurlijk het ceremoniemeesterschap op ons. Samen met nog vele andere toppers zetten wij ons in om Sandy en Laurens de dag van hun leven te geven… Voor die ene dag even genieten in plaats van zorgen!

Maar nu toch die terugblik…. voor mijn gevoel begon mijn jaar pas echt op 1 februari 2017, de dag dat Be-Trouw-Baar ingeschreven stond bij de KvK en we live gingen. De weken hiervoor bestonden vooral uit dubben.. Durf ik het wel of durf ik het niet. Gelukkig heb ik een man thuis zitten die me niet alleen volledig steunt maar ook enorm in me gelooft waardoor hij me toch dat laatste zetje heeft gegeven die ik nodig had. En wat ben ik hem daar dankbaar voor!

Na de livegang ben ik werkelijk in een rollercoaster terecht gekomen; geweldige mensen leren kennen en daarmee een mooi netwerk op kunnen bouwen; sparren met creatieve mensen waardoor er talloze ideeen opgedaan werden… vervolgens deze weer uitwerken. Keer op keer wilde ik meer en ontstond het gevoel dat ik mijn plek heb gevonden, na jarenlang zoeken doe ik nu wat me zo gelukkig maakt. Dat ik dit mag doen met mijn eigen grote liefde maakt het natuurlijk nog specialer!

Het is dan ook moeilijk om nu hoogtepunten te gaan opnoemen want voor mijn gevoel is heel 2017 een hoogtepunt. We hebben mooie bruiloften mogen organiseren waarbij we getuigen zijn geweest van echte liefde. Bijzonder en (niet geheel) stiekem wordt er toch elke keer weer een traantje gelaten.
Verjaardagsfeesten van mensen die weten hoe het hoort… Je wordt tenslotte maar 1 keer 30 (of 31, 32, 33….).
Of een lancering van een magazine waarbij Danny kan doen wat hij toch het liefste doet, op het podium staan 🙂

En dit allemaal smaakt naar meer… en dat is precies wat we zullen gaan doen in 2018! Inmiddels liggen er al weer een paar concepten klaar die wij zullen gaan lanceren… projecten en ideeen die volledig door ons zijn bedacht en we inmiddels de juiste partners bij hebben gevonden.
De nieuwe samenwerkingen waar we mee bezig zijn waardoor ik nog meer van mijn eigen passies kan gaan verweven in Be-Trouw-Baar.
In dit alles is er natuurlijk wel een kers op de (cookie-dough) taart, onze samenwerking met Baker’s Dough, ik kan niet wachten op al die leuke bruidsparen die hiermee uit zullen pakken!

Maar naast al deze mooie dingen is er natuurlijk 1 gebeurtenis in 2018 die met kop en schouders overal bovenuit zal steken…. De dag dat ik zelf in de (prachtige … geloof me;-)) schoenen zal staan als bruid en ik het jawoord mag geven aan mijn grote liefde!

Al met al belooft 2018 dus nog groter en mooier te worden, al blijft 2017 met al deze gebeurtenissen natuurlijk altijd heel speciaal!

Hieronder een kleine preview van ons mooie jaar

 

 

 

Geef een reactie