Hoe overleef ik…..?

Hoe overleef ik????

Kennen jullie deze boekenreeks allemaal nog?
Toen deze verfilmd werd en ik al veel te oud was om deze te kijken zat ik toch af en toe nog stiekem voor de TV.

Afgelopen week voelde het wel alsof ik in mijn eigen ‘Hoe Overleef ik….’ Reeks terecht was gekomen.

 Hoe overleef ik het plannen van mijn eigen bruiloft?

De laatste blog over mijn eigen bruiloft is inmiddels ongeveer een half jaar geleden, toen ik mijn eigen ‘say yes to the dress’ momentje beleefde. Wat voelde ik mezelf mooi en ik zag het al helemaal voor me hoe ik op de grote dag naar Danny toe zou lopen.

Nu, dus een half jaar later, is die jurk eigenlijk het enige wat we nog maar hadden gedaan aan de bruiloft. En ondanks dat ik als weddingplanner weet hoeveel werk het is om een bruiloft te plannen, ben ik veel te druk bezig geweest met het plannen van andere bruiloften en mooie feesten waardoor er ineens stress ontstond (en dit is dus waarom mensen een weddingplanner inhuren ;-)).
Het is nu echt 2018, het jaar dat het voor ons zelf ook staat te gebeuren en het komt nu ineens allemaal heel dichtbij.

Dus… Januari blokken en volledig focussen op onze eigen grote dag…. Ik kan nu al vertellen dat dit eerste goede voornemen al is mislukt!

Gelukkig weten we beiden heel goed wat voor ons het allerbelangrijkste is wat wij terug willen zien in de bruiloft… Het moet zijn zoals wij zelf ook zijn. Lekker relaxed, gezellig en vooral niet standaard.
Een prima uitgangspunt…. Zeker wanneer je de wegen in trouwland best wel weet te vinden.

Maar jeetje…. Wat heb ik veel respect (nog meer) voor al die lieve bruidsparen die hier een jaar van tevoren mee bezig zijn en daarbij ook alle emoties erbij krijgen.
Plannen is 1 ding, maar zelfs ik (als toch best makkelijk en relaxed persoon) betrap mezelf af en toe op mijn eigen bridezilla momentjes….. Want als manlief me weer even terug trekt en me wijst op ons plan en natuurlijk het budget is het toch best moeilijk om afscheid te nemen van  ik op dat moment ineens weer erbij wil!
Gelukkig is hij inmiddels al best wat van me gewend en merk ik dat ook hij soms zijn momentjes heeft… Zo moet de bar natuurlijk wel voorzien zijn van tapkraan incl luchtcompressor (uuuhhh WAT?????)…. en dat hij vervolgens toch ook gaat voor mijn favoriete servies en daarbij wel bijpassende glazen wil maakt me dat stiekem wel een beetje trots!

Al met al liggen we nu lekker op schema, staan er gesprekken gepland met leveranciers en staan we op het punt om onze save the dates de digitale post op te doen.

Precies weer zoals wij zijn:
Persoonlijk (eis bruid)
en
vooral niet te zoetsappig (eis bruidegom)….

Geef een reactie