‘Vier het Leven’ Festival

Jij & Ik
Ik & Jij
Tot de maan en terug
en nog een keer

De woorden die centraal staan tijdens de grote dag van B&K, en niet alleen tijdens deze dag maar in hun dagelijks leven.
Als ik iets met 100% zekerheid durf te zeggen is dat de liefde die deze twee meiden voor elkaar hebben bijzonder is, uniek is en iets is welke je niet vaak voorbij ziet komen.

Natuurlijk is voor ons elk bruidspaar speciaal, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat dit bruidspaar net als alle anderen is. B&K hebben een speciaal plekje in ons hart veroverd en wij zijn dankbaar dat zij de weg naar de bruiloft met ons hebben willen delen.

Deze weg begon begin vorig jaar al. Na een oproep op Facebook waarin ik op zoek was naar een mooi stel om een aanzoek voor te regelen kreeg ik al snel een mail van B. Een mail waardoor voor ons direct duidelijk werd dat we het perfecte stel hadden gevonden.
Het verhaal van B raakte ons zo en de liefde die zij voor haar K op papier had gezet was zo mooi…. Dit zijn ze.

Op 28 maart 2017 was het dan zover… Een stralend mooie dag waarbij B. Haar K. Verraste met een aanzoek die je normaal alleen in films voorbij ziet komen. Natuurlijk werd DE vraag met een volmondig ja beantwoord en kon het plannen beginnen….. Alhoewel, zo zou het ideale plaatje geweest zijn. Maar deze twee prachtige meiden weten als geen ander dat het leven niet altijd zo verloopt als ze willen en waren zij genoodzaakt om het plannen even uit te stellen.

Toen wij begin dit jaar de vraag kregen of wij hun grote dag wilden gaan organiseren maakten wij dan ook een klein vreugdedansje. Niet alleen omdat ze ons dit toevertrouwden maar vooral omdat dit betekende dat het weer goed ging, dat de toekomst van de meiden weer concrete vormen aan kon gaan nemen.
Een kleine uitdaging was er wel…. Want ze wilden dit het liefst wel nog dit jaar, sterker nog…     15 mei werd de datum die ze uitkozen.
Met dus ongeveer zo’n 2,5 maand te gaan konden we gelijk gaan knallen…. De grootste uitdaging was de perfecte locatie vinden. Als het om deze meiden aankomt is alleen het beste goed genoeg en ben ik nog perfectionistischer als ik normaal al ben.
In mijn achterhoofd had ik al 1 specifieke locatie in gedachte en heb ik de meiden daar ook mee naar toe gekomen. Even brak het zweet me wel uit want ik miste de enthousiasme welke ik had gehoopt…. Tuurlijk was het ‘leuk’ maar was dat het dan?

Voor de beeldvorming: De normaliter (in mei dan ;-)) o zo groene locatie zag er in maart natuurlijk wel heel erg kaal uit. Nu heb ik (en ik denk menig ander weddingplanner) wel de gave om daar doorheen te kijken. Wanneer je als bruidspaar op zoek bent naar een locatie is het natuurlijk een stuk lastiger.
Na het bekijken van foto’s hoe het er een paar maanden later uit zou zien kwam het enthousiasme gelukkig bij de meiden ook opzetten en hadden we een GO!

Afgelopen dinsdag, 15 mei 2018, was het dan eindelijk zo ver. Op een mega groene locatie kwamen de meiden aanrijden terwijl alle gasten al klaar zaten bij de ceremonie. Een, voor ons hele speciale, ceremonie… (maar daarover straks meer). Een emotionele ceremonie met een traan maar gelukkig ook een lach.
Na het intieme proostmoment met de daggasten druppelden de middaggasten al langzaam binnen en kon het ‘Vier het Leven’ festival losbreken.
Wij, en ik denk alle gasten met ons, hebben genoten van het feit dat we de meiden zo zagen stralen… Ze genoten en kunnen zich nu vol gaan storten op de toekomst, een toekomst met z’n drietjes, want de boodschap dat zij MAMA’s worden was natuurlijk het hoogtepunt van de dag. Een mooi moment waarbij zelfs de aanwezige leveranciers het niet droog hielden 😉

Wij kijken terug op een prachtige dag met als hoogtepunt de ceremonie. Een ceremonie die wij ook hebben mogen verzorgen voor deze mooie meiden. Een service die wij in de toekomst al wilden toevoegen aan de opties voor Be-Trouw-Baar en waarvan de meiden al op de hoogte waren. Toen zij aangaven dat zij het gevoel hadden dat alleen wij hun verhaal zo konden vertellen als zij voor ogen hadden voelden we ons dan ook vereerd en hebben wij geen moment getwijfeld.
Dankbaar zijn wij dat ze ons het vertrouwen hebben gegeven. Het was geweldig om te mogen doen!

IMG_1894
Photocredits: HT Fotografie

3 thoughts on “‘Vier het Leven’ Festival

  1. We zijn nog steeds aan het nagenieten! ‘Toevallig’ op het terras tijdens onze aangepaste huwelijksreis Haha.
    Een mooier woord dan “magisch” bestaat niet!

    Wat zijn jullie geweldig zeg!

    [ONZE DANK IS GROOT]

  2. Wat was het toch mooi! En ja ik kon het niet droog houden haha. Zo blij voor hen en je zag ze echt stralen. Zo bijzonder dat ik daar ook een kleine bijdrage aan mocht leveren! Je hebt prachtig onder woorden gezet Yana x

Geef een reactie