In his arms I feel safe… Wedding Y&D

Het is even stil geweest rondom de werkzaamheden van Be-Trouw-Baar. Niet omdat we nergens mee bezig waren, maar omdat we druk waren met de voorbereidingen van een hele speciale bruiloft.

Natuurlijk is elke bruiloft bijzonder en elk bruidspaar speciaal maar op 23 juni 2018 waren wij zelf aan de beurt. Na maandenlange voorbereidingen en ineens herkenbare emoties waar alle bruidsparen last van hebben was vorig weekend eidelijk De Dag!

Al sinds Danny vorig jaar, 11 maart 2017, mij volledig verraste met een aanzoek wist ik 1 ding heel zeker. Het liefst trouw ik in de tuin, lekker op mijn blote voeten.
Dat onze eigen tuin daar niet uitermate geschikt voor was, was dan ook wel een kleine kink in de kabel en even zijn we dan ook van deze droom afgeweken.

Tot een mooie zomerse dag bij vrienden in de tuin…. Onder het genot van een wijntje keken we even goed rond en voelden we het allebei. Dit is de plek! Een prachtige plek vol met groen…. En misschien nog wel het leukste: Kippen die lekker rondlopen.
Met enigszins knikkende knietjes hebben we onze vrienden ter plekke gelijk maar de vraag gesteld… en ondanks dat we eigenlijk een beetje op een; ‘ nee, liever niet ‘ hadden gerekend zeiden ze beiden gelijk volmondig JA!

En zo waren we weer back on track en kon het echte plannen van onze droombruiloft beginnen. Alles regelen, van catering tot meubels. Van styling tot muziek…. Alles hebben we kunnen invullen zoals wij dit zelf het liefste wilden.
En nu de dag voorbij is zijn we onze vrienden nog meer dankbaar. Want niet alleen hadden we de perfecte plek, dankzij deze perfecte plek hebben we onze bruiloft eigen en uniek kunnen maken.

We hebben intens genoten van en met iedereen om ons heen. Onze gasten maar ook zeker de bijdrage van alle leveranciers die onderdeel waren van onze grote dag.

Toen wij gisteren dan ook de eerste previews ontvingen van onze belachelijk getalenteerde fotografen Steef en Lucy van For Love We Live klommen we beide weer even terug op die heerlijke roze wolk!


Locatie: Achtertuin van de BESTE VRIENDEN EVER!
Ceremoniemeester: Naoomevents
BABS: Luckymatch
Jurk: Hannelore Bruidsmode
Pak: Tailor Made Suits Rotterdam
Fotografen: For Love We Live
MUAH: Noukstyle
Videograaf: Sander van Lammeren
Stationery: Memories of Ink
Muziek: Lace
Catering: Grill ’n Smoke
Drank: Wijnhuis Rhoon
Koekjes & Lollies: Bakverhalen
Taart & Sweets: Cheffies Pastries
Armbandjes: WIJ sieraden
Tafels & Stoelen: Evenetent
(vintage) Servies: Travelling Tableware
Stretchtent: DIY Weddings
Styling: Brisked styled weddings, Memories of Ink, Loveyoutothemoonandback
Bloemen: Bloemen Service Nederland
Trouwring: Rings of Love
Signature Drinks/Cocktails: Barblog
Barbier: The Incredible Barbers
Spijkerjasje: Aimyourwedding

Geef een reactie