Barbara & Kristel

28 maart 2017
De Vlaamsche Schuur, Dongen

Een aanzoek – Just Like in the movies!

Een prachtige omgeving,
Mooie muziek,
Topstyling,
Een overheerlijke taart,
En een heerlijk zonnetje.
Alles bij elkaar de perfecte ingrediënten voor een geweldige dag. Maar op 28 maart werd er aan deze dag nog iets extra’s toegevoegd, als kersje op die overheerlijke taart. Een onvergetelijk aanzoek.
Enkele weken eerder hadden wij een mooi gesprek gehad met Barbara, in dit gesprek liet zij weten dat zij haar Kristel graag ten huwelijk wilde vragen.
Uit alles wat zij zei en daarbij ook uitstraalde was duidelijk dat dit geen overhaaste beslissing was, Kristel is haar ware!
Als weddingplanner (of in dat geval proposalplanner) zijn dit de momenten waar je het voor doet, het horen van de prachtige verhalen van verliefde mensen.
Wij zijn na dit gesprek al snel aan de gang gegaan met e.e.a. in gang te zetten, gelukkig stond Barbara al gelijk achter het idee welke wij haar voorstelden. Alles wat van tevoren door ons was bedacht en voorgesteld bleek een weerspiegeling te zijn van hoe zij in het leven staan.
Nadat ik mijn ideeën en het verhaal van deze meiden aan enkele collega’s uit de trouwbranche vertelden kregen wij alleen maar leuke reacties en wilden zij er graag aan meewerken. Zo hebben wij deze dag net nog iets groter kunnen maken dat we zelf voor mogelijk hadden gehouden, iets wat dit stel zo verdiende.
Terwijl Kristel nog steeds in de veronderstelling was dat Barbara een mooie Loveshoot had geregeld waren wij al druk bezig met alle voorbereidingen op de locatie.
Toen het moment eindelijk (het duurde voor ons een eeuwigheid) was gekomen dat ze op de locatie aankwamen werd het voor Kristel wel duidelijk dat er meer speelde.
Onder begeleiding van hun eigen favoriete liedje, wat zo perfect past bij hun verhaal, kwamen ze aan bij de, tot in de puntjes gestylde, plek waar het zou gaan gebeuren. Na het lied was het de beurt aan Barbara, die met een prachtig en persoonlijk aanzoek eindelijk de grote vraag kon stellen…. Met uiteraard een volmondig Ja als antwoord.
Zie hieronder het prachtige resultaat