BLOG

In his arms I feel safe… Wedding Y&D

Het is even stil geweest rondom de werkzaamheden van Be-Trouw-Baar. Niet omdat we nergens mee bezig waren, maar omdat we druk waren met de voorbereidingen van een hele speciale bruiloft.

Natuurlijk is elke bruiloft bijzonder en elk bruidspaar speciaal maar op 23 juni 2018 waren wij zelf aan de beurt. Na maandenlange voorbereidingen en ineens herkenbare emoties waar alle bruidsparen last van hebben was vorig weekend eidelijk De Dag!

Al sinds Danny vorig jaar, 11 maart 2017, mij volledig verraste met een aanzoek wist ik 1 ding heel zeker. Het liefst trouw ik in de tuin, lekker op mijn blote voeten.
Dat onze eigen tuin daar niet uitermate geschikt voor was, was dan ook wel een kleine kink in de kabel en even zijn we dan ook van deze droom afgeweken.

Tot een mooie zomerse dag bij vrienden in de tuin…. Onder het genot van een wijntje keken we even goed rond en voelden we het allebei. Dit is de plek! Een prachtige plek vol met groen…. En misschien nog wel het leukste: Kippen die lekker rondlopen.
Met enigszins knikkende knietjes hebben we onze vrienden ter plekke gelijk maar de vraag gesteld… en ondanks dat we eigenlijk een beetje op een; ‘ nee, liever niet ‘ hadden gerekend zeiden ze beiden gelijk volmondig JA!

En zo waren we weer back on track en kon het echte plannen van onze droombruiloft beginnen. Alles regelen, van catering tot meubels. Van styling tot muziek…. Alles hebben we kunnen invullen zoals wij dit zelf het liefste wilden.
En nu de dag voorbij is zijn we onze vrienden nog meer dankbaar. Want niet alleen hadden we de perfecte plek, dankzij deze perfecte plek hebben we onze bruiloft eigen en uniek kunnen maken.

We hebben intens genoten van en met iedereen om ons heen. Onze gasten maar ook zeker de bijdrage van alle leveranciers die onderdeel waren van onze grote dag.

Toen wij gisteren dan ook de eerste previews ontvingen van onze belachelijk getalenteerde fotografen Steef en Lucy van For Love We Live klommen we beide weer even terug op die heerlijke roze wolk!


Locatie: Achtertuin van de BESTE VRIENDEN EVER!
Ceremoniemeester: Naoomevents
BABS: Luckymatch
Jurk: Hannelore Bruidsmode
Pak: Tailor Made Suits Rotterdam
Fotografen: For Love We Live
MUAH: Noukstyle
Videograaf: Sander van Lammeren
Stationery: Memories of Ink
Muziek: Lace
Catering: Grill ’n Smoke
Drank: Wijnhuis Rhoon
Koekjes & Lollies: Bakverhalen
Taart & Sweets: Cheffies Pastries
Armbandjes: WIJ sieraden
Tafels & Stoelen: Evenetent
(vintage) Servies: Travelling Tableware
Stretchtent: DIY Weddings
Styling: Brisked styled weddings, Memories of Ink, Loveyoutothemoonandback
Bloemen: Bloemen Service Nederland
Trouwring: Rings of Love
Signature Drinks/Cocktails: Barblog
Barbier: The Incredible Barbers
Spijkerjasje: Aimyourwedding

The Royal Wedding * Live verslag *

En we zijn LIVE…. Zoals eerder al aangekondigd begint nu, om 10:00, de uitzending op BBC en zit ik er uiteraard al klaar voor. Al voor deze uitzending zijn er al enkele nieuwe feiten naar buiten gekomen.

  • Na het huwelijk zullen Harry en Meghan de titel: ‘Duke and Dutchess of Sussex’ krijgen
  • Zoals we weten zal de vader van Meghan niet aanwezig zijn en haar niet weg kunnen geven. Deze taak neemt prins Charles op zich!

10:06: Het tijdschema is bekend gemaakt
09:30 – Deuren van st. George Chapel gaan open
11:10 – Meghan en haar moeder vertrekken uit het hotel (Cliveden House Hotel)
11:25 – The Royal Family arriveert bij st. George Chapel
11:40 – Harry en William arriveren
11:52 – Queen Elizabeth arriveert
12:00 – Wedding Ceremony
13:00 – De koetsrit …. en dan misschien ook DE KUS?

10:35: De eerste gasten komen aan
De eerste gasten zijn inmiddels gearriveerd en zien er werkelijk prachtig uit. Zo te zien is er voor de dresscode duidelijk aangegeven dat de dames een hoed op moeten. Ik zie bijzondere exemplaren voorbij komen, het geeft het gehele plaatje toch net even dat extra statige wat je bij zo’n bruiloft eigenlijk wel verwacht.

Morgen is het de grote dag, de dag waar ik (niet geheel) stiekem al maanden naar uit kijk. Het huwelijk van Prins Harry en Meghan Markle.

De Verloving:
In november 2017 maakte dit prachtige stel wereldkundig dat Harry de grote vraag had gesteld. Een vraag die hij niet eens kon afmaken omdat Meghan al JA zei voordat de vraag daadwerkelijk was gesteld. Met een prachtige gouden ring voorzien van een prominente diamant uit Botswana (waar ze prachtige momenten samen hebben gedeeld) met daarnaast steentjes uit de privé collectie van Prinses Diana was het een feit!

Maar eerst:
Zo’n anderhalf jaar voor de verloving was de eerste kennismaking. Een blind date, georganiseerd door een gemeenschappelijke vriendin die het vermoeden had dat de twee het wel eens met elkaar zouden kunnen vinden. En hoe… Het bleek een schot in de roos want een dag later volgde de tweede date.
De vonk sloeg over, of moet ik zeggen: de vlam, en de twee hebben maandenlang elk moment samen doorgebracht die ze konden doorbrengen. Ondanks de drukke werkschema’s van beiden hebben ze alles op alles gezet en hebben ze elkaar in een redelijk korte periode door en door leren kennen.
Dat ze de normale gang van zaken hebben omgedraaid heeft ze volgens Harry alleen maar sterker gemaakt.
Waar een ‘normaal’ stel in het begin van de relatie zoveel mogelijk leuke dingen doen zaten Harry en Meghan lekker knus op de bank.

Vanaf het moment dat de datum van het huwelijk bekend werd gemaakt kwamen alle speculaties ook op gang, maar inmiddels is het programma bekend en is duidelijk dat Harry en Meghan breken met veel tradities en vooral kiezen wat zij zelf graag willen.

Locatie:
Ondanks dat Westminister Abbey al 100 jaar de plek is waar de koninklijke huwelijken plaats vinden kiezen Harry en Meghan voor St. George’s Chapel bij Windsor Castle. Een speciale plek voor Harry, want het is dezelfde plek waar hij is gedoopt.
En misschien nog wel het meest bijzondere van alles is dat ook 2100 burgers zijn geselecteerd om dit prachtige moment van dichtbij mee te maken.
Doordat de locatie anders is dan we zijn gewend van de Royals zal ook de balkonzoen komen te vervallen. Uiteraard gaan we er allemaal wel vanuit dat er een mooi alternatief is gekozen en hiermee misschien wel een nieuwe traditie ontstaat.

Programma:
Het huwelijk wordt om 12:00 voltrokken waarna de prins en prinses met de koets door Windsor zullen trekken om op deze manier zoveel mogelijk mensen bij hun grote dag te betrekken.
Op het kasteel vind de receptie plaats waarbij er zal worden geproost door de gasten. Aansluitend geeft Charles nog een besloten receptie voor goede vrienden en familie.

Aangezien ik helaas ook niet tot de 2100 ‘normale’ genodigden val zit ik uiteraard voor de buis gekluisterd. Deze datum staat al maanden geblokkeerd in mijn agenda en de televisie heb ik geclaimd.
Vanaf 12:15 kunnen we allemaal afstemmen op de NOS welke live verslag zal doen van deze heugelijke gebeurtenis.
Ikzelf vind dat echter niet genoeg en zal vanaf 10:00 tot 15:00 de televisie afstemmen op BBC. Dit voelt toch net even wat echter voor mij 😉

Ben jij ook zo nieuwsgierig maar heb je geen tijd (of zin) om de hele dag voor de televisie te zitten? Ik zal tijdens alle belangrijke momenten een liveblog bij houden zodat je toch niks hoeft te missen!

‘Vier het Leven’ Festival

Jij & Ik
Ik & Jij
Tot de maan en terug
en nog een keer

De woorden die centraal staan tijdens de grote dag van B&K, en niet alleen tijdens deze dag maar in hun dagelijks leven.
Als ik iets met 100% zekerheid durf te zeggen is dat de liefde die deze twee meiden voor elkaar hebben bijzonder is, uniek is en iets is welke je niet vaak voorbij ziet komen.

Natuurlijk is voor ons elk bruidspaar speciaal, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat dit bruidspaar net als alle anderen is. B&K hebben een speciaal plekje in ons hart veroverd en wij zijn dankbaar dat zij de weg naar de bruiloft met ons hebben willen delen.

Deze weg begon begin vorig jaar al. Na een oproep op Facebook waarin ik op zoek was naar een mooi stel om een aanzoek voor te regelen kreeg ik al snel een mail van B. Een mail waardoor voor ons direct duidelijk werd dat we het perfecte stel hadden gevonden.
Het verhaal van B raakte ons zo en de liefde die zij voor haar K op papier had gezet was zo mooi…. Dit zijn ze.

Op 28 maart 2017 was het dan zover… Een stralend mooie dag waarbij B. Haar K. Verraste met een aanzoek die je normaal alleen in films voorbij ziet komen. Natuurlijk werd DE vraag met een volmondig ja beantwoord en kon het plannen beginnen….. Alhoewel, zo zou het ideale plaatje geweest zijn. Maar deze twee prachtige meiden weten als geen ander dat het leven niet altijd zo verloopt als ze willen en waren zij genoodzaakt om het plannen even uit te stellen.

Toen wij begin dit jaar de vraag kregen of wij hun grote dag wilden gaan organiseren maakten wij dan ook een klein vreugdedansje. Niet alleen omdat ze ons dit toevertrouwden maar vooral omdat dit betekende dat het weer goed ging, dat de toekomst van de meiden weer concrete vormen aan kon gaan nemen.
Een kleine uitdaging was er wel…. Want ze wilden dit het liefst wel nog dit jaar, sterker nog…     15 mei werd de datum die ze uitkozen.
Met dus ongeveer zo’n 2,5 maand te gaan konden we gelijk gaan knallen…. De grootste uitdaging was de perfecte locatie vinden. Als het om deze meiden aankomt is alleen het beste goed genoeg en ben ik nog perfectionistischer als ik normaal al ben.
In mijn achterhoofd had ik al 1 specifieke locatie in gedachte en heb ik de meiden daar ook mee naar toe gekomen. Even brak het zweet me wel uit want ik miste de enthousiasme welke ik had gehoopt…. Tuurlijk was het ‘leuk’ maar was dat het dan?

Voor de beeldvorming: De normaliter (in mei dan ;-)) o zo groene locatie zag er in maart natuurlijk wel heel erg kaal uit. Nu heb ik (en ik denk menig ander weddingplanner) wel de gave om daar doorheen te kijken. Wanneer je als bruidspaar op zoek bent naar een locatie is het natuurlijk een stuk lastiger.
Na het bekijken van foto’s hoe het er een paar maanden later uit zou zien kwam het enthousiasme gelukkig bij de meiden ook opzetten en hadden we een GO!

Afgelopen dinsdag, 15 mei 2018, was het dan eindelijk zo ver. Op een mega groene locatie kwamen de meiden aanrijden terwijl alle gasten al klaar zaten bij de ceremonie. Een, voor ons hele speciale, ceremonie… (maar daarover straks meer). Een emotionele ceremonie met een traan maar gelukkig ook een lach.
Na het intieme proostmoment met de daggasten druppelden de middaggasten al langzaam binnen en kon het ‘Vier het Leven’ festival losbreken.
Wij, en ik denk alle gasten met ons, hebben genoten van het feit dat we de meiden zo zagen stralen… Ze genoten en kunnen zich nu vol gaan storten op de toekomst, een toekomst met z’n drietjes, want de boodschap dat zij MAMA’s worden was natuurlijk het hoogtepunt van de dag. Een mooi moment waarbij zelfs de aanwezige leveranciers het niet droog hielden 😉

Wij kijken terug op een prachtige dag met als hoogtepunt de ceremonie. Een ceremonie die wij ook hebben mogen verzorgen voor deze mooie meiden. Een service die wij in de toekomst al wilden toevoegen aan de opties voor Be-Trouw-Baar en waarvan de meiden al op de hoogte waren. Toen zij aangaven dat zij het gevoel hadden dat alleen wij hun verhaal zo konden vertellen als zij voor ogen hadden voelden we ons dan ook vereerd en hebben wij geen moment getwijfeld.
Dankbaar zijn wij dat ze ons het vertrouwen hebben gegeven. Het was geweldig om te mogen doen!

IMG_1894
Photocredits: HT Fotografie

Hoe overleef ik…..?

Hoe overleef ik????

Kennen jullie deze boekenreeks allemaal nog?
Toen deze verfilmd werd en ik al veel te oud was om deze te kijken zat ik toch af en toe nog stiekem voor de TV.

Afgelopen week voelde het wel alsof ik in mijn eigen ‘Hoe Overleef ik….’ Reeks terecht was gekomen.

 Hoe overleef ik het plannen van mijn eigen bruiloft?

De laatste blog over mijn eigen bruiloft is inmiddels ongeveer een half jaar geleden, toen ik mijn eigen ‘say yes to the dress’ momentje beleefde. Wat voelde ik mezelf mooi en ik zag het al helemaal voor me hoe ik op de grote dag naar Danny toe zou lopen.

Nu, dus een half jaar later, is die jurk eigenlijk het enige wat we nog maar hadden gedaan aan de bruiloft. En ondanks dat ik als weddingplanner weet hoeveel werk het is om een bruiloft te plannen, ben ik veel te druk bezig geweest met het plannen van andere bruiloften en mooie feesten waardoor er ineens stress ontstond (en dit is dus waarom mensen een weddingplanner inhuren ;-)).
Het is nu echt 2018, het jaar dat het voor ons zelf ook staat te gebeuren en het komt nu ineens allemaal heel dichtbij.

Dus… Januari blokken en volledig focussen op onze eigen grote dag…. Ik kan nu al vertellen dat dit eerste goede voornemen al is mislukt!

Gelukkig weten we beiden heel goed wat voor ons het allerbelangrijkste is wat wij terug willen zien in de bruiloft… Het moet zijn zoals wij zelf ook zijn. Lekker relaxed, gezellig en vooral niet standaard.
Een prima uitgangspunt…. Zeker wanneer je de wegen in trouwland best wel weet te vinden.

Maar jeetje…. Wat heb ik veel respect (nog meer) voor al die lieve bruidsparen die hier een jaar van tevoren mee bezig zijn en daarbij ook alle emoties erbij krijgen.
Plannen is 1 ding, maar zelfs ik (als toch best makkelijk en relaxed persoon) betrap mezelf af en toe op mijn eigen bridezilla momentjes….. Want als manlief me weer even terug trekt en me wijst op ons plan en natuurlijk het budget is het toch best moeilijk om afscheid te nemen van  ik op dat moment ineens weer erbij wil!
Gelukkig is hij inmiddels al best wat van me gewend en merk ik dat ook hij soms zijn momentjes heeft… Zo moet de bar natuurlijk wel voorzien zijn van tapkraan incl luchtcompressor (uuuhhh WAT?????)…. en dat hij vervolgens toch ook gaat voor mijn favoriete servies en daarbij wel bijpassende glazen wil maakt me dat stiekem wel een beetje trots!

Al met al liggen we nu lekker op schema, staan er gesprekken gepland met leveranciers en staan we op het punt om onze save the dates de digitale post op te doen.

Precies weer zoals wij zijn:
Persoonlijk (eis bruid)
en
vooral niet te zoetsappig (eis bruidegom)….

Goodbye Beautifull 2017

Het is een cliché, maar dit jaar zeker waar! Je knippert met je ogen en voor je het weet is het het einde van het jaar!

En rond deze periode is het natuurlijk dan ook de tijd om terug te blikken, wat overigens best raar voelt aangezien het jaar voor mijn gevoel helemaal nog niet klaar is…
Nadat wij op tweede kerstdag aanwezig zijn geweest bij het prachtige initiatief om 100 daklozen een warme kerst te geven staat er vrijdag 29 december nog zoiets moois op de planning!

Het prachtige wenshuwelijk van Sandy en Laurens. Samen met wensvervuller Jaqcueline Simonis vanuit Make a Weddingwish Nederland nemen wij de planning en natuurlijk het ceremoniemeesterschap op ons. Samen met nog vele andere toppers zetten wij ons in om Sandy en Laurens de dag van hun leven te geven… Voor die ene dag even genieten in plaats van zorgen!

Maar nu toch die terugblik…. voor mijn gevoel begon mijn jaar pas echt op 1 februari 2017, de dag dat Be-Trouw-Baar ingeschreven stond bij de KvK en we live gingen. De weken hiervoor bestonden vooral uit dubben.. Durf ik het wel of durf ik het niet. Gelukkig heb ik een man thuis zitten die me niet alleen volledig steunt maar ook enorm in me gelooft waardoor hij me toch dat laatste zetje heeft gegeven die ik nodig had. En wat ben ik hem daar dankbaar voor!

Na de livegang ben ik werkelijk in een rollercoaster terecht gekomen; geweldige mensen leren kennen en daarmee een mooi netwerk op kunnen bouwen; sparren met creatieve mensen waardoor er talloze ideeen opgedaan werden… vervolgens deze weer uitwerken. Keer op keer wilde ik meer en ontstond het gevoel dat ik mijn plek heb gevonden, na jarenlang zoeken doe ik nu wat me zo gelukkig maakt. Dat ik dit mag doen met mijn eigen grote liefde maakt het natuurlijk nog specialer!

Het is dan ook moeilijk om nu hoogtepunten te gaan opnoemen want voor mijn gevoel is heel 2017 een hoogtepunt. We hebben mooie bruiloften mogen organiseren waarbij we getuigen zijn geweest van echte liefde. Bijzonder en (niet geheel) stiekem wordt er toch elke keer weer een traantje gelaten.
Verjaardagsfeesten van mensen die weten hoe het hoort… Je wordt tenslotte maar 1 keer 30 (of 31, 32, 33….).
Of een lancering van een magazine waarbij Danny kan doen wat hij toch het liefste doet, op het podium staan 🙂

En dit allemaal smaakt naar meer… en dat is precies wat we zullen gaan doen in 2018! Inmiddels liggen er al weer een paar concepten klaar die wij zullen gaan lanceren… projecten en ideeen die volledig door ons zijn bedacht en we inmiddels de juiste partners bij hebben gevonden.
De nieuwe samenwerkingen waar we mee bezig zijn waardoor ik nog meer van mijn eigen passies kan gaan verweven in Be-Trouw-Baar.
In dit alles is er natuurlijk wel een kers op de (cookie-dough) taart, onze samenwerking met Baker’s Dough, ik kan niet wachten op al die leuke bruidsparen die hiermee uit zullen pakken!

Maar naast al deze mooie dingen is er natuurlijk 1 gebeurtenis in 2018 die met kop en schouders overal bovenuit zal steken…. De dag dat ik zelf in de (prachtige … geloof me;-)) schoenen zal staan als bruid en ik het jawoord mag geven aan mijn grote liefde!

Al met al belooft 2018 dus nog groter en mooier te worden, al blijft 2017 met al deze gebeurtenissen natuurlijk altijd heel speciaal!

Hieronder een kleine preview van ons mooie jaar

 

 

 

Yes, I Dough

Yes, I Dough!

23 mei 2017 was het zover….. De opening van Baker’s Dough, de eerste echte cookiedough bar in Nederland.
Aangezien mijn favoriete bezigheid tijdens het bakken van koekjes, het aflikken van de garde is stond ik uiteraard ook in de mega lange rij om dit heerlijke goedje uit te proberen.

En vanaf dat moment was ik ‘ hooked’… van de heerlijke specials tot de Dough It Yourself waarbij je zelf alle smaken en toppings uit kan kiezen, ik vind ze allemaal heerlijk (misschien dat ik daarom ook pas uit mijn trouwjurk scheurde ;-).

Aangezien mijn brein altijd in ‘work-mode’ staat bedacht ik me al snel hoe gaaf het zou zijn om een Cookie Dough Bar te creëren op bruiloften. Inmiddels kennen we de torenhoge bruidstaarten, sweet table’s en zelfs de pizza bar of een ice Cream bar. Maar dit was nieuw en zo lekker dat ik hier wel iets mee moest doen.

Gelukkig was het geweldige Dough team ook net zo enthousiast waardoor we nog veel meer hebben kunnen bedenken als ik van tevoren had bedacht… Na brainstormen en proefsessies (YaY!) ontstond al snel onze reddinglijn: ‘Yes, I Dough’.

Deze lijn is een regelrechte cookie-dough heaven! Bruidstaarten…. Cheesecake… Macrons… Pops; maar dan allemaal met mijn favoriete ingrediënt, leverbaar in diverse smaken (zelfs een feestelijke optie als Champagne – Ganache).

Vanaf nu kunnen bruidsparen contact opnemen met Baker’s Dough om te informeren naar de mogelijkheden voor hun mooiste dag.

Hieronder een klein voorproefje van wat jullie kunnen verwachten

Warme woorden

9 november 2017 was het dan zover…. Nadat we te horen hadden gekregen dat we bij de laatste 3 weddingplanners zaten in de race voor de New Talent Award, stond ik voor de Vakjury bij de BWPN in Nieuwegein.

Om de jury een indruk te geven wat Be-Trouw-Baar doet, wat ons onderscheidt van anderen en vooral waar onze kracht ligt heb ik de hulp van onze bruidsparen ingeschakeld.

Wie kan dit beter vertellen en verwoorden dan zij, het draait op die mooie dag tenslotte om hen en helemaal niet om ons.
Dat wij op dit verzoek zulke mooie en hartverwarmende woorden zouden ontvangen hadden we niet durven dromen…

Oordeel zelf….

The Wedding Gallery – Alles onder 1 dak

Wanneer je eenmaal begint aan het plannen van die ene grote dag komt er vaak erg veel op je af. Veel meer dan je waarschijnlijk van tevoren had bedacht.
Dit kan soms beangstigend zijn…. Wat hebben we nodig en waar beginnen we?

IMG_4483

Voor bruidjes in Engeland (Londen) is dit sinds kort een stuk makkelijker, hier vind je tegenwoordig ’s werelds allereerste warenhuis voor bruiloften.

In dit geweldige concept vinden bruidsparen alles wat ze nodig (kunnen) hebben voor hun grote dag. Van prachtige jurken (van waanzinnige designers), sieraden, lingerie tot bloemen en zelfs Weddingplanners on the spot die jullie ter plekke kunnen helpen het het plannen van de bruiloft.

IMG_4485

Jullie snappen natuurlijk wel dat mijn tripje naar Londen snel gepland gaat worden.

Nieuwsgierig geworden?
Neem snel een kijkje op de website van The Weddinggallery

 

New Talent Award 2017

YAY//

Misschien hebben sommigen van jullie het al voorbij zien komen op Social Media…. Be-Trouw-Baar is genomineerd voor de ‘New talent Award 2017’.

Toen ik enkele dagen geleden dit telefoontje ontving was ik toch wel even (en dit is een understatement) verbaasd.
Bestaat er een Award? Waarom ben ik genomineerd? En natuurlijk… Door wie ben ik genomineerd?

Nadat de eerste euforische shock een beetje was gezakt ben ik me er maar eens even in gaan verdiepen.

” De Award wordt uitgereikt door de BWPN,

De BWPN is een autoriteit op het gebied van kennis overdracht in het vak weddingplanner dat continue onderhevig is aan trends en veranderingen. 

Met deze Award worden professionals aangemoedigd tot innovatie, specialisatie, onderscheidend vermogen en groei van hun onderneming.” 

Waanzinnig….. Ondanks dat het allemaal een beetje eng en spannend is voel ik me vereerd dat ik überhaupt een nominatie op zak heb. Ik zie ineens mijn naam staan in een rijtje met toppers, die ik zelf bewonder!

Nu we er toch tussen mogen staan zou ik het natuurlijk geweldig vinden om toch een ronde verder te mogen komen. Aan tafel te mogen zitten met de vakjury…. een jury van professionals waar ik zelf nog zo veel van kan leren!

En ja…. Stiekem droom ik toch ook wel een beetje van de winst, met natuurlijk mijn eigen oscarmomentje 😉

Willen jullie meer weten over de organisatie BWPN, de awards of natuurlijk je stem uitbrengen? Neem dan een kijkje op de volgende link;

Be-Trouw-Baar @ New Talent Award

Models wanted

In de trouwbranche worden geregeld ‘ Styled’ Shoots georganiseerd.
Samen met een team van professionals uit de branche werken wij een vooraf uitgewerkt concept uit waarmee we bruidsparen willen inspireren.

Op 29 november 2017 organiseert Be-Trouw-Baar zo’n shoot. Dit maal niet zomaar 1… Dit wordt een hele bijzondere.
De prachtige beelden en filmmateriaal welke worden geschoten tijdens deze shoot zullen we een nieuwe partner gaan lanceren in de trouwbranche. Een partner die momenteel een echte hotspot is en een regelrechte hit onder de bloggers.

Voor deze fotoshoot zijn we nog op zoek naar een Bruid en Bruidegom.

Thema: Raw & Out of the Box
Zij: maat 36/38 en minimaal 1.70
Hij: Hip & Stoer… wellicht met baardje.

Bij jij/zijn jullie niet verlegen voor de camera en beschikbaar op 29/11 in Rotterdam.
Stuur dan gerust een mailtje ovv: Model Call met een duidelijke foto en de maten….. en wie weet sta jij/staan jullie straks wel bij ons voor de camera!