Lancering into Business Den Haag

Op 13 april 2017 vond in het kantoor van de Rabobank Den Haag de lancering plaats van het magazine (Den Haag) Into Business. Wij, van Be-Trouw-Baar, waren al van plan om deze lancering bij te wonen aangezien het concept van Into Business ons aanspreekt. Het geeft lokale ondernemers, groot en klein, de kans om elkaar te vinden en te netwerken. Zowel online als offline.
Een dag van tevoren ging de telefoon….. Of Danny, namens Be-Trouw-Baar Events, de lancering wilde begeleiden op het podium. Hier hoefde hij niet lang over na te denken… Dat podium is toch nog altijd de plek waar hij het liefste staat.
Na het doornemen van de verkregen informatie en nog wat extra research te hebben gedaan hadden we al snel een speech in elkaar. Serieus, met alle belangrijke informatie en feiten, maar ook zeker met een grap her en der.
Een dag later was het dan zover…. Toch weer dat podium op. Natuurlijk heeft hij al de nodige ervaring vanuit zijn verleden maar zo’n eerste keer in een lange tijd blijft toch spannend. En wat heeft hij het geweldig gedaan. Een geboren spreker en entertainer!