Over

Over
Danny & Yana

In dromen en in de liefde is niets onmogelijk. Een droom is maar een droom als je ‘m alleen droomt.
Maar een droom die je samen droomt: dat is realiteit!

En dit is precies wat wij samen mogen doen…

Naast partners binnen Be-Trouw-Baar zijn wij, Yana Wervenbos & Danny Scholte, zelf ook een stelletje waardoor het proces en de gevoelens van onze bruidsparen heel herkenbaar is. Onze talenten liggen beiden op hele andere vlakken binnen de organisatie, hierdoor vullen we elkaar aan en kunnen we samen nog meer voor elkaar krijgen.

Yana heeft een verleden van plannen en organiseren, naast deze aspecten is zij erg creatief en durft zij ‘out of the box’ te denken. Elke opdracht en elke klant is anders, vandaar dat zij ernaar streeft om voor iedereen een uniek concept/plan te bedenken.

Danny is jarenlang actief geweest als spokesman voor diverse bedrijven en producten, in de spotlights staan om een presentatie te geven is hem dan ook op het lijf geschreven.

Om de klant te geven waar hij/zij om vraagt en vaak deze verwachtingen te overtreffen is waar wij het voor doen. Of het nu een bruidspaar is waarmee wij de liefde mogen vieren of een jubileum organiseren voor iemand die 25 jaar in dienst is, dat wij deel uit mogen maken van deze mooie gebeurtenissen blijft voor ons elke keer weer bijzonder.