Weddingplanner A-Z

Bij een bruiloft komt veel voorbereidend werk en een goede planning kijken.

Hebben jullie het zelf erg druk, of besteedt je het grote deel graag deels uit handen?

Be-Trouw-Baar kunnen wij de complete organisatie en planning van jullie overnemen zodat jullie onbezorgd kunnen genieten en toeleven naar de grote dag zelf.
Wij komen met unieke en creatieve ideeën, adviezen en oplossingen.
Samen met ons grote netwerk kunnen wij jullie grote dag omtoveren tot een droombruiloft waar jullie gasten jaren later nog over zullen napraten.

Wij zijn het aanspreekpunt voor alle gasten, de verschillende leveranciers en uiteraard voor jullie. Wij stellen een draaiboek op voor de grote dag waarin alle belangrijke informatie terug te vinden is.

Op de dag zelf zijn wij aanwezig om het ceremoniemeesterschap op ons te nemen zodat alle vrienden en familieleden deze mooie dag met jullie kunnen beleven

In tegenstelling tot wat vele mensen denken is het inhuren van een weddingplanner niet (altijd) een extra kostenpost. Door onze connecties in de trouwbranche kunnen wij vaak duidelijke afspraken maken met de leveranciers waardoor jullie de kwaliteit krijgen die jullie willen (en wij waarborgen) en niet boven het gestelde budget gaan.


Kosten:

Het plannen van een volledige bruiloft is maatwerk. De één wil graag alles uit handen geven en de ander wil enkele delen het liefst zelf doen.
Om een indicatie te geven van wat de kosten ongeveer zullen zijn plannen wij graag een kennismakingsgesprek in waarbij wij al jullie wensen en behoeftes doornemen.


Wij werken op basis van een uurtarief à €50,- per uur (incl.BTW).
Ons streven is altijd om jullie zorgeloos de droomdag te laten beleven, zonder daar extra budget voor te hoeven reserveren.
Voor een juiste prijsindicatie, raden wij aan om vrijblijvend contact op te nemen.